Gombász Porta

Szalafő

Vendégház az Őrség legszebb helyén

A Gombász Porta a magyar-osztrák-szlovén hármas határ közelében, Szalafőn, az Őrségi Nemzeti Park közepén terül el, csodálatos természeti környezetben. A 200 lelkes kis falu az Őrség legarchaikusabb települése, amely megőrizte az ősi szeres településformát. A környék bővelkedik a természeti szépségekben és néprajzi érdekességekben.

Tiszta levegő, csend, nyugodt környezet fogadja a látogatót. A 6000 m2 –es, gyönyörű kilátású kaszáló gyümölcsösben álló, felújított, hagyományosan berendezett, 150 éves őrségi gerendaház 6 személy részére nyújt kényelmes szállást, családoknak, baráti társaságoknak ideális. A földszinten egy franciaágyas szoba, egy jól felszerelt konyha (elektromos főzőlap, mikrohullámú sütő, edények), egy éléskamra hűtőszekrénnyel, egy fürdőkádas fürdőszoba és egy külön WC található. A beépített tetőtérben egy háromfős szoba (egy dupla és egy szimpla ággyal), egy egyágyas szoba és egy fürdőszoba (zuhannyal, WC-vel) áll rendelkezésre.

A szállás egész évben üzemel, szabályozható elektromos panelekkel fűthető. A házat minimum két éjszakára adjuk ki, de az egy hétre, vagy annál hosszabb időszakra jelentkezők kedvezményben részesülnek.

Gombász Porta - Szalafő

Információk

Szobák száma

1 ágyas: 1db
2 ágyas: 1 db
3 ágyas: 1 db

Összes férőhely: 6 (8) fő

minimálisan foglalható éjszakák száma: 2 éjszaka

Étkezési lehetőség: önellátó, reggeliztetés és étterem a faluban

Egyéb szolgáltatások

– parkolás az udvarban
– ingyenes WiFi
– kerti sütögetésre lehetőség

Esetenként előzetes egyeztetéssel vacsorát készítünk vagy ágyas pálinka kóstolót szervezünk. Idényben igény szerint növény- és gombaismereti túrákat vezetünk. Természetes strand, uszoda és élményfürdő, kerékpár kölcsönzés, lovagoltatás, teniszpálya a közelben.

Fizetési lehetőségek

– készpénz
– banki átutalás

Elérhetőség, foglalás

+36304481610, +3694452441

www.gombaszporta.hu

NTAK szállás regisztrációs szám: MA20007713