Fenyőrügy Vendégház

Őriszentpéter

Kert az erdőben, erdő a kertben

Erdőszéli 8 fős vendégházunk Őriszentpéteren, az Őrségi Nemzeti Parkban található, fél hektáros erdősült telken, 3 szobával, egy tágas lakótérrel és egy nagy terasszal várja a családokat, baráti társaságokat. Szaunázási és reggelizési lehetőség a közelben. Vendégházunk kisállatbarát. A kertben egy tisztáson klasszikus tűzrakóhelyet alakítottunk ki. 2022 április 1-től várjuk vendégeinket!

VENDÉGHÁZUNKRÓL

A Fenyőrügy vendégház az Őrségi Nemzeti Park területén, Őriszentpéteren helyezkedik el az egyik legcsöndesebb szer, a Galambosszer végén. Erdők és mezők határán, 5600 négyzetméteren, egy fiatalos tölgyes és egy idősebb erdei fenyő csoport között épült ez a 140 négyzetméteres, a vidék építészeti hagyományát folytató, földszintes családi ház. Hagyományos gerendavázas szerkezete és vályogtégla falai télen jól tartják a meleget, nyáron pedig kellemes hűvöset biztosítanak.

A SZOBÁKRÓL

40 négyzetméteres, egybefüggő konyha-nappali-étkezőnk egy tágas belső „életteret” alkot, középpontjában egy ülőpadkás, beépített sütős, koronás cserépkályhával. A szoba üvegfalán keresztül közvetlenül az erdő fáit és lakóit látjuk. A belső lakóteret és a hozzá közvetlenül kapcsolódó nagy, déli fekvésű teraszt a felkelő és a lemenő nap is megvilágítja. Egy 8 fős baráti társaság vagy egy ugyanekkora nagycsalád kényelmesen tud itt összejönni, vacsorázni, társasozni, játszani. Konyhánk edényekkel, sütővel, gáztűzhellyel, fagyasztós hűtővel, kenyérpirítóval teljesen felszerelt. A házat télen három cserépkályha tartja melegen.

Három 2 ágyas szobánk van. A 15 m2-es sarki szobában egy franciaágy, a két kisebb, 10 m2-es szobában pedig két külön ágy található. A hetedik és nyolcadik személy a nappaliban elhelyezett kihúzható kanapén tud aludni.

Gyerekek, várunk Benneteket a természet csodáin kívül társasjátékokkal, csepphintával, hintalóval, kuckóval, mesesarokkal. Kicsiknek egy 60×120 cm-es babaágyat, ágynemű, etetőszéket, pelenkázó alátétet, fürdetőkádat és zsámolyt biztosítunk.

KISÁLLATBARÁTSÁG

Kisállatbarát szálláshely vagyunk szálláshelybarát kisállatok részére. Előre egyeztetést követően szeretettel várjuk négylábú barátainkat is.

ERDŐ A KERTBEN, KERT AZ ERDŐBEN

A kert maga egy kiserdő fiatalos tölgyessel, idősebb erdei fenyőkkel, nyír-, tölgy és diófákkal, a völgyben egy kis kaszálóval. A délkeleti oldalon fekvő Kerengő ligetes, függőágyas pihenőrész, középen a Kerek tisztáson tűzrakóhelyet alakítottunk ki. A nemzeti park gyakorlatához híven évente kétszer kaszálunk, ezzel is védjük a helyi növény, lepke és rovarfajokat.

Fenyőrügy Vendégház - Őriszentpéter

Információk

Szobák száma

8 ágyas (3 szoba + a nappali)

1. szoba: 1 db franciaágy
2. szoba: 2 db egyszemélyes ágy
3. szoba: 2 db egyszemélyes ágy

Nappali: 1 db kétszemélyes kanapé

Árak

legkedvezőbb ár: 6.375 Ft/fő/éj

szezonban a vendégek számától függően átlag 7.500 – 8.500 Ft/fő/éj.
-15% kedvezmény szezonon kívül.

minimálisan foglalható éjszakák száma: 2 éjszaka

Összes férőhely: 8 fő

Étkezési lehetőség: Reggelizési lehetőség az utcánkban nyílt vendégasztalnál egyeztetés alapján.

Egyéb szolgáltatások

– tágas közösségi tér (40m2)
– bababarát szolgáltatások
– ingyenes WiFi
– kerti sütögetésre lehetőség
– szaunázási lehetőség az utcában egyeztetés alapján

Fizetési lehetőségek

– készpénz
– OTP Szép Kártya
– banki átutalás

Elérhetőség, foglalás

www.fenyorugyvendeghaz.hu

fenyorugyvendeghaz@gmail.com

+36302389013

NTAK szállás regisztrációs szám: MA21030476