Bach Mindenkinek Fesztivál

Őriszentpéteren

2023. március 26.

Bach Mindenkinek Fesztivál 2023

„ A Bach Mindenkinek Fesztivál 2015-ben alakult azzal a céllal, hogy Johann Sebastian Bach dallamain keresztül mindenkivel megismertesse komolyzenei kultúránk sokszínűségét és végtelen szépségét.

Az elmúlt évek óta tartó folyamatos társadalmi, egészségügyi és humanitárius nehézségek idején különösen is nagy szükség van arra, hogy az emberekhez gyógyírként eljuthassanak Bach dallamai, mert azok valóban kiemelik a hétköznapokból, és gyógyítják a lelket. Bach muzsikusként, tanárként és családapaként is példaértékű lehet mindannyiunk számára.

A Bach Mindenkinek Fesztivál minden évben lehetőséget nyújt a koncerteken az adakozásra. Idén a Bethesda Gyermekkórház a kedvezményezett. A befolyt összegből a kórház tízéves fájdalomkezelő ambulanciájának az eszközparkját szeretnék fejleszteni. Kérjük, ha tehetik, Önök is adakozzanak erre a nemes célra. (Részletes információ a weboldalon)

2023-ban a Bach Mindenkinek Fesztivál immáron jelentősen átlépte a Kárpát-medence határait is. A fesztivál keretén belül megemlékeznek Krakkóban, Bukaresten, Bernben, Londonban és az ausztráliai Brisbane-ben is, így összesen 100 településen, 200 ingyenes programra várjuk a közönséget.

Bízom benne, hogy a Bach Mindenkinek Fesztivál alatt kultúránk és összetartozásunk csodáit együtt tudjuk felfedezni és újraélni a művészet határtalan erejének segítségével!”

 

Kovács Zalán László
fesztiváligazgató, tubaművész

Bach Mindenkinek Fesztivál program 2023
Pontok háttér

Részletek

Helyszín

Őriszentpéter, Malom látogatóközpont, Városszer 116.

Kezdés: 11:00

A részvétel ingyenes.